Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení <skrytý název>
Odesílatel Ing. Věra Havlová
Organizace odesílatele Statutární město Děčín [IČO: 00261238]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 21.12.2015 13:51:07
Předmět Re: Žádost o poskytnutí dodatečných informací

DOTAZ:
V bodě 2. PŘEDMĚT PLNĚNÍ ZD na str. 3 zmiňujete odkaz na ust. 44 odst.10 Zákona, kde Zadavatel požaduje, aby vybraný uchazeč, se kterým zadavatel uzavře smlouvu na plnění veřejné zakázky, zaměstnal alespoň dvě osoby z řad dlouhodobě nezaměstnaných osob. Konkrétní podmínky jsou pak uvedeny v návrhu smlouvy v čl. IX v Příloze č.2 ZD.
Požadujete tuto podmínkou 2 osob i k části B) VZ?
ODPOVĚĎ
Pro část B je platný jiný návrh smlouvy - Příloha č. 6. A není zde podmínka zaměstnání osob z řad dlouhodobě nezaměstnaných. Tento požadavek je pouze pro část A - úklid pracovišť magistrátu.
DOTAZ
Dále mne zajímá jaké jsou velikosti pytlů v odpadkových koších?
ODPOVĚĎ
Malý 30 l (cca 80 % z celkového množství)
Střední 60 l (10 %)
Velký - na tříděný odpad na chodbách (10 %)
DOTAZ
Všech návrhů smluv u části A a i u části B jsou Přílohami smluv č. 1 uvedeny Zadávací dokumentace. Je tedy nutno ke všem návrhům v nabídkách přiložit v el. podobě vždy celé zadání zadávací dokumentace?
ODPOVĚĎ
Pro potřeby posouzení nabídek uchazeč nemusí vkládat jako součást své nabídky zadávací dokumentaci. Tuto přiloží vybraný uchazeč před podpisem smlouvy jako její přílohu. Součástí nabídky MUSÍ být mimo jiné výkazy výměr.
DOTAZ
Pochopili jsme správně, že hygienický materiál hradí uchazeč?
ODPOVĚĎ
Hygienický materiál je specifikován v příloze 9A. Tento uchazeč nacení. Ostatní materiály - úklidové prostředky, pytle na odpadky atd. jsou součástí ceny služby.