Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení <skrytý název>
Odesílatel Ing. Věra Havlová
Organizace odesílatele Statutární město Děčín [IČO: 00261238]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 19.01.2016 10:28:26
Předmět Re: Žádost o poskytnutí dodatečných informací

Zadavatel trvá na zahájení plnění prací uvedených v návrhu smlouvy v čl. III bod 4 (sezonní práce) v prvním týdnu, kdy bude zahájeno plnění veřejné zakázky.

Původní zpráva

Datum 18.01.2016 11:41:32
Předmět Žádost o poskytnutí dodatečných informací

Dobrý den,

moje dodatečná informace se týká Návrhu smlouvy o dílo - úklid objektů Města Děčín, a to konkrétně článku VIII. Závazky smluvních stran, bod 1.12.: "Zhotovitel se zavazuje k tomu, že v prním týdnu plnění zajistí sezonní a měsíční úklid dle článku III této smlouvy".
Zde bych chtěl upozornit, že podle článku III., bod 4 se sezonní úklid sestává ze strojníhjo čištění čalouněného nábytku 1x ročně, 2x ročně mytí oken, včetně parapetů a žaluzií, 2x ročně mytí osvětlovacích těles,2 x ročně mytí dřevěných a nábytkových povrchů, 2x ročně strojní mytí podlahových krytin chodeb, 2x ročně mytí úředních desek, 2x ročně mytí topných těles, 2x ročně cídění armatur umyvadel + 2x ročně úklid v archivech a serverovnách. Zde bych chtěl upozornit, že zajišťění mimořádných úklidových prací v době náběhu nové zakázky je prakticky nemožné a to zvlášť pro nového dodavatele, který by měl tuto zakázku převzít. Navíc na zajištění mimořádných úklidových prací si většina normálních dodavatelů najímá subdodavatele, takže zajištění těchto mimořádných prací v tak krátkém časovém termínu od data zahájení zakázky je dost komplikované. Jaké přílohu k této mé žádosti o doplňující informace zasílám kopii Návrhu smlouvy o dílo - příloha č.3 s vyznačením předmětného bodu. Chtěl bych tedy tímto požádat o sdělení těchto doplňujících informací, popř. posunutí termínu pro podání cenových nabídek


Přílohy
Návrh smlouvy o dílo na úklid.docx (56.48 KB)