Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení <skrytý název>
Odesílatel Petra Šivrová
Organizace odesílatele Statutární město Děčín [IČO: 00261238]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 21.05.2018 14:21:54
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

DOTAZ:
1)Jak bude řešen bezbariérový vstup do přízemního bytu, jestliže šířka pozemku, která je zahrnuta v p.p.č.212/1 je pouze 1,5 m. Dle studie je zde situováno schodiště a přístupová komunikace k plošině.
ODPOVĚĎ:
Podklady pro výběrové řízení jsou vypracovány ve stupni studie, tudíž vítězný dodavatel PD může provést i změny v dalších stupních PD. Možným dalším řešením v případě, že nebude pozemek odkoupen od firmy PEGYN je možnost schodolezu, který nahradí plošinu a bude alternativní možností. Odkup je citována na str.6 odst. i).

DOTAZ:
2)Souhlasí majitel nemovitosti p.p.č. 210 (PEGYN spol. s r.o.) s umístěním drenáže na svém pozemku?
ODPOVĚĎ:
V současné době nemáme souhlas majitele výše uvedené nemovitosti. Tento souhlas bude nutno zajistit v rámci plnění této zakázky.

DOTAZ:
3)V SOD v předmětu díla je uvedeno jako SO 02 Nová přístavba k objektu DOZP. Ve zprávě, která je přílohou studie, je uvedeno v čl. A5 jako SO 02 Oprava fasády. Co je platné? V jaké části bude zahrnuta nová přístavba zdvihací plošiny?
ODPOVĚĎ:
Vítězný zhotovitel PD dodrží rozdělení projektové dokumentace na stavební objekty tak, jak je uvedeno v SOD. V zadávací dokumentaci je uvedený požadavek zadavatele na to, aby rekonstrukce stávajícího objektu byla schopna provozu i bez realizace SO 2 - přístavba objektu. Tudíž veškeré nutné konstrukce důležité pro provoz zrekonstruovaného objektu musí být součástí SO 1 - rekonstrukce stávajícího objektu.