Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Údržba komunikací
Odesílatel Ing. Věra Havlová
Organizace odesílatele Statutární město Děčín [IČO: 00261238]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 08.12.2015 10:59:03
Předmět Informace k hodnocení nabídek

Hodnotícím kritériem pro zadání veřejné zakázky je ekonomická výhodnost nabídky. Hodnocena budou dvě dílčí kritéria, a to cena a počet zapojených osob. V rámci jednotlivých dílčích kritérií získají nejvíce bodů nabídky způsobem níže popsaným:
• Nejvíce bodů v dílčím kritériu „cena“ získá nabídka, u které bude nejnižší součet součinů všech jednotlivých nabídkových jednotkových cen a oceňovaného množství jednotlivých služeb uvedených v Příloze č. 3. Po konání elektronické aukce, pokud bude rozhodnuto o výběru nejvhodnější nabídky, upraví vybraný uchazeč po dohodě se Zadavatelem svůj původně oceněný výkaz výměr aktuálně vzhledem k výši své nabídkové ceny po aukci a to tak, že o procentuální hodnotu snížení nabídkové ceny budou sníženy ceny jednotlivých položek. Součet takto upravených cen položek musí být roven nabídkové ceně po aukci.
• Nejvíce bodů v dílčím kritériu „počet zapojených osob“ získá nabídka, u které bude nejvyšší počet zapojených osob. Po konání elektronické aukce, pokud bude rozhodnuto o výběru nejvhodnější nabídky, upraví vybraný uchazeč po dohodě se Zadavatelem svou původní nabídku tak, aby se shodovala s počtem osob po aukci.