Přijatá zpráva - ostatní

Zadávací řízení 2/Revitalizace hlavního osvětlení zimního stadionu Děčín
Odesílatel Jitka Jarošová
Organizace odesílatele Statutární město Děčín [IČO: 00261238]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 18.11.2016 09:42:17
Předmět Vysvětlení zadávací dokumentace

Dotaz:
Chtěl bych se Vás zeptat, zda budou k této zakázce ještě přiloženy další přílohy. Jde mi především o nákresy a technické zprávy a výkresy, které byly součástí předešlé zakázky, která byl následně zrušena. A dále také o tabulku, kde byly uvedeny jednotlivé položky, které měly být oceněny - jednalo se o rozpočet.

Odpověď:
Technická dokumentace včetně slepého výkazu výměr není součástí zadávací dokumentace. Zadavatel zveřejnil minimální požadavky na dílo a vítězný uchazeč musí zadavateli odevzdat dílo splňující tyto požadavky. Pokud je třeba k provedení díla dalších podkladů jsou tyto podklady plně v kompetenci vítězného uchazeče.
Předmětem posouzení je mimo jiné nabídková cena za kompletní dílo splňující požadavky dané zadávací dokumentací.

Dotaz:
Svítidla mají být umístěna ve výšce 11 m, přitom lávka je v jedné části ve výšce 9,4 m. Jak budou svítidla umístěna do 11 metrů bez zásahu konstrukce?

Odpověď:
Zvolená technologie včetně řešení za splnění podmínek daných podmínkami realizace je plně v kompetenci uchazeče.

Dotaz:
Co je důvodem, že v předešlé zadávací dokumentaci bylo požadováno Em 750 lx a v současné dokumentaci Em 1000 lx, přičemž nedošlo k navýšení finančního objemu předpokládané výši částky zakázky.

Odpověď:
Nelze srovnávat s předchozím vyhlášením veřejné zakázky. Technické plnění je zcela odlišné.
Co se týká předpokládané hodnoty, jedná se o hodnotu předpokládanou, která není nastavena jako hodnota maximální a nepřekročitelná.