Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Revitalizace školní zahrady MŠ Děčín II, Tylova 814/1
Odesílatel Jitka Jarošová
Organizace odesílatele Statutární město Děčín [IČO: 00261238]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 05.12.2018 13:20:19
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Zadavatel zveřejňuje vysvětlení zadávací dokumentace.

DOTAZ
Dobrý den,
chtěla bych Vás požádat o doplňující informace. V technické zprávě jsou uvedeny práce spojené s realizací jako: bourací práce a odstraňování, terénní úpravy, povrchy pod prvky, pískoviště a zeleň. V položkovém rozpočtu jsou uvedeny pouze práce spojené s dodávkou, dopravou a montáží herních prvků, oplocení a vyrovnání hřiště. Je tedy počítáno s tím, že se řeší jen to, co je uvedeno v položkovém rozpočtu?


ODPOVĚĎ
1. Bourací práce, odstraňování starých prvků (TZ – bod 4.3), řešení pískoviště a terénní úpravy s tím spojené, které jsou uvedeny v TZ nebudou předmětem zakázky, tudíž se nevyskytují v položkovém rozpočtu.
2. Náklady na zemní práce, terénní úpravy, které přímo souvisí s osazením samotných herních prvků uvedených v položkovém rozpočtu, včetně vytvoření dopadové plochy u prvků, kde je toto vyžadováno platnou legislativou (TZ – bod 4.5 a 4.6)) musí být zahrnuty do položky montáže každého jednotlivého prvku. Hranice ochranné zóny herních prvků jsou vyznačeny v situačním výkresu osazení herních prvků.