Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení <skrytý název>
Odesílatel Ing. Věra Havlová
Organizace odesílatele Statutární město Děčín [IČO: 00261238]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 15.01.2021 10:29:08
Předmět DI 16

Všechny dostupné informace a odpovědi jsou průběžně zveřejňovány tak, jak získáváme odpovědi od zpracovatele projektové dokumentace. Odpovědi na vysvětlení zadávací dokumentace jsou číslovány dle datumu a času doručení dotazu, aby bylo zřejmé i tazatelům, že jsou odpovědi zpracovávány.
Jednodušší dotazy zodpovídáme obratem, abychom nezdržovali účastníky při zpracování nabídky. Tzn. pokud v sekci zadávací dokumentace chybí pořadové číslo či v emailu v rámci odpovědi na vysvětlení zadávací dokumentace, je na tento dotaz ještě zpracovávána odpověď.

Odpovědi jsou doručovány jednak jako odpovědi na vysvětlení zadávací dokumentace a dále jsou vkládány do sekce zadávací dokumentace.
Vždy jsou odpovědi zveřejněny oběma způsoby.

Doporučuji do sekce zadávací dokumentace vložit e-mail účastníka a prostřednictvím aktivace této služby získáte také přehled o všech změnách.

Původní zpráva

Datum 15.01.2021 09:08:33
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Uchazeč by se rád zeptal, proč nyní, ve druhém vyhlášení této veřejné zakázky nejsou všechny dodatečné informace zobrazovány na portále nabídky v sekci Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace, ale část doplňujících informací je uložena zde a část v sekci Zadávací dokumentace, kde se dají dodatečné informace od té zadávací rozlišit pouze názvem. Není zde ani uvedeno datum zveřejnění této dodatečné informace. Uchazeč zároveň nechápe číslování jednotlivých DI. Lze to chápat tak, že DI s chybějícím číslováním budou teprve zveřejněny?
Celkové pojetí zveřejňování dodatečných informací se nám zdá nepřehledné a zavádějící.