Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Domov pro osoby se zvláštním režimem Křešice
Odesílatel Ing. Věra Havlová
Organizace odesílatele Statutární město Děčín [IČO: 00261238]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 29.12.2021 09:52:17
Předmět Vysvětlení zadávací dokumentace č. 16

Dobrý den, na základě žádosti upřesňujeme:
součástí nabídky (přílohy smlouvy o dílo) NEMUSÍ být zadávací dokumentace. Tato bude až přílohou smlouvy s vybraným zhotovitelem.

Součástí nabídky však musí být mj. aktuální oceněný položkový soupis prací, harmonogram prací, seznam osob které se budou podílet na plnění včetně životopisů, vyplněný formulář nabídky (který je zároveň osnovou pro účastníka pro doložení veškerých ZZVZ a ZD požadovaných dokladů), osvědčení objednatelů o provedených pracích pro splnění technických kvalifikačních předpokladů.
Pro získání bodů v rámci hodnotícího kritéria odbornost (kvalita) týmu je nutné doložit osvědčení objednatele o tom, že se daná osoba podílela v dané pozici na vlastní realizaci.

Jako nejvýhodnější nabídka bude hodnocena ta nabídka, která získá nejvyšší součet ze všech čtyř kritérií - tj.j. Nabídková cena v Kč bez DPH + Termín realizace (350-600 dnů) + Odbornost týmu + Prohlídka místa plnění (exkurze).

Původní zpráva

Datum 28.12.2021 12:06:14
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Prosíme u upřesnění požadavku na obsah podávané nabídky. Dle čl. 14.1. ZD zadavatel požaduje, aby součástí návrhu smlouvy byla mj. jako příloha č. 1 přiložena zadávací dokumentace VZ. Je opravdu nutné přikládat scan ZD, když ve formuláři účastník vyjadřuje souhlas s podmínkami ZD? Je nutné přikládat zvlášť seznam osob zajišťující předmět plnění, když tyto osoby jsou též uvedeny ve formuláři?
Děkujeme za upřesnění.